Leiner Laura - Ég veled ( Iskolák versenye I.)

 


Leiner Laura rajongóként nagyon nehéz leírni a véleményem. Az írónőnek a könyvei alapján bátran ki merem jelenteni, hogy ez a legizgalmasabb történet, amire a legnagyobb figyelmet fordította minden értelemben. A kidolgozása egyszerűen tökéletes. Nagyon tetszett az alapötlete, a karakter kidolgozások, a fejezetek felosztása. Nagyon szerettem benne, hogy egy kicsit komolyabb témát is el kezdett boncolgatni, mint a megszokottak. De mindvégig megtartotta a szerzői humorát és a könyveinél megszokott stílusát. 

 Ha a történetét nézzük egy verseny képviseletére kijelölt bandárol szól az egész. Aminek Újvári Hanna is tagja lesz, miután élete tragikus balesetbe torkolik, aminek következtében az édesapukájával éli szokványos gondokkal teli tinik életét. A tízenegyedik osztályos bizonyítványt megkapva az iskola igazgatója felkérést ajánl neki a kiemelkedő matematika tudása miatt. 

Igaz egy olyan verseny amiről még senki nem hallott elég nagy port tud kavarni, ha a Szentesi Gimit nyolc év alatt most hívták meg először. Hanna azon igyekszik hogy bent maradjanak a versenyben. És meg is nyerjék azt !!

De vajon sikerül neki???





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

L.J. Shen : VICIOUS - Ádáz (Sinners of Saint 1.rész)

Könyvecském ❤️‍🔥❤️‍🩹

Katee Robert : Abel (Sabine Valley 1. rész)