Elle Kennedy - THE DEAL az üzlet ( Off Campus 1. rész )


E.L. James: Szürke ötven árnyalata című könyv sorozata óta szerintem nem fordult velem elő, hogy hajnalban felkelve inkább olvasni kezdjek, mint hogy vissza feküdjek aludni. 

Magamat is megleptem vele, hogy milyen gyorsan szerettem meg a könyvet és a karaktereket. A felmerülő problémák megfelelő arányú humorral lettek vegyítve, ami nem ment a hangulat rovására. 

Maga a történet gördülékenyen, olvastatja magát. Rengeteg buktató volt a történet során amit az írónő ügyesen kikerült. Többször is féltem olvasás közben, hogy valamelyikbe bele esik és azzal elrontja az olvasás élményét. Nagyon tetszett a változatos szemszög, ami betekintést engedett, hogy lássuk mégis mit gondol egy férfi. 
Az erotikus jelenetek nem voltak túlfűtöttek, aminek örültem is, mert legalább nem ment át ponyvapornóba. Pont annyit kaptam belőle, amennyire éppen szükség volt. ☺️
Kifejezetten tetszett, hogy a főszereplők nagyon megfontoltan cselekedetek, arról nem is beszélve, hogy azon a sok szörnyűségen amin keresztül mentek, hiába törtek össze, mégis erősek maradtak. 
A mellékszereplők is nagyon a képbe illettek, a kellő humorral és komolysággal is. 
 
Ha valaki azon gondolkozik, hogy netán megveszi a könyvet, hadd nyugtassan meg! Minden pénzt megér! 🥰♥️

KIZÁRÓLAG FELNŐTT OLVASÓK SZÁMÁRA! 
ERŐSEN KORHATÁROS! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

L.J. Shen : VICIOUS - Ádáz (Sinners of Saint 1.rész)

Katee Robert : Abel (Sabine Valley 1. rész)

Könyvecském ❤️‍🔥❤️‍🩹