Lakatos Levente : SZIGOR I. Kötet (A tiltás gyönyöre)


Életemben nem olvastam még semmit, ami ennyire mocskos és erotikus lenne. 
Lebilincselő. 
Amikor a politikai érdekek és a perzselő vágyak találkoznak egymással egy ilyen észveszelytő történet keletkezik. 
Ez egy olyan történet, amely második sőt szerintem harmadik olvasásra sem veszíti el a varázsát.  Fantasztikusak a szereplők és jó a szóhasználat. Pont elegendő humor található benne, az erotikus szál pedig pont egyensúlyban van minden egyébbel. Érdekes volt ez a politikai vonatkozás, amihez a történet teljesen köré épült. Érdekes volt, mindkettőjük szemszögéből látni, ahogyan a buktatókat próbálják kikerülni sorról- sorra. Óriási küzdelem folyt Igor és Liza között. Ami mellesleg azért is volt számukra annyira nehéz, mert a saját érzéseik ellen is harcolniuk kellett. Mégis egyre közelebb és közelebb kerültek egymáshoz. 


A történetet tekintve Liza és Igor két rivális párt egy-egy kiemelkedő embere. Liza élete korántsem egy leányálom. A fényes karrier előtt álló Sándorral minden kívülálló szerint tökéletes pár. Ám tökéletesnek színlelt boldogságukat hatalmas titkok tartják egyben. 
Viszont Liza és Igor élete megváltozik amikor Liza leánybúcsúján találkoznak egy elég kínos szituációban. Aminek köszönhetően elég bonyodalmas kapcsolatba kerülnek. 

Szentesi Igor, vagy ahogy a barátai Szigor. Egy keresett reklámszakember aki a kormányzó párt újonnan felfogadott szakembere. Kreatívsága és komolysága előtt nem csak a párt tagjai, hanem a nők is kitárulkoznak. Ritkán mosolyog, utálja a szabályszegést. Viszont ha valaki NEMET mond neki onnantól az alkunak vége. 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

L.J. Shen : VICIOUS - Ádáz (Sinners of Saint 1.rész)

Katee Robert : Abel (Sabine Valley 1. rész)

Könyvecském ❤️‍🔥❤️‍🩹