Lakatos Levente: Szigor II. Kötet ( A pillangók ébredése 🦋)


Francba ! Már bocsánat a szóért ! 
Olyan a történet, akár egy időzített bomba, amely akármelyik pillanatban felrobbanhatna, mégsem érdekel, mert mindennél jobban tudni szeretnéd milyen is lehet a vége.
 És akármennyire is számítani szeretnél a függővégre váratlanul ér. 
 Mindig a legérdekesebb résznél kell elfogynia a könyvnek. Mindig ott látom a végén a FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK feliratot, ami olyan üresen száll a lapok között. 
Imádtam, de néha nagyon féltem tőle, hogy egy papucsállatka lesz Igorból. De szerencsére mégsem lett így. Nekem most a politikai száll vitte el a hátán a történetet, az egyszerűen bliriáns volt. 
Erősen domináltak a könyvben az érzések, a szenvedély és a humor.  Emiatt mégis olyan volt, mint egy nyári kánikulával hozott hűvös fuvallat. Lobbanékonyak, tüzesek, a közös pillanatok pedig fülledtek, perzselnek, de persze szenvedélyről ízletesek. Eszméletlen, hogy néhány ember miket tud művelni a szavakkal, úgy mint például Levente. 

A történetet tekintve ebben a részben nagyon sok titokra, de a két főszereplő múltjára is fény derül. Igorból is kiderül, hogy sokkal sebezhető, mint azt gondoltuk. A kötetben ismét változatos szemszög láthatjuk az eseményeket, de ebben a részben is a szerző Liza helyzetét helyezi előtérbe. Először a vőlegényével való konfliktusba csöppenünk bele,  akivel éppen nem felhőtlen a kapcsolata Liza folytonos lázadásai miatt. Sándor egy rendezvényről sértődötten távozik, és mivel nincs aki Lizát visszafogja barátnőivel nyakukba veszik a világot. Majd egy hirtelen ötletből kifolyólag repülőjegyet vásárolnak, majd elutaznak Roboszra. 
Persze pont abban a szállodában szállnak meg, ahol Igor pihen és készül a változásokra. Egy alkoholtól túlfűtött éjszaka után, másik szállodába utaznak, hogy minél több időt magukénak érezzenek. Mindenkitől távol csak egymásra figyelnek, romantikus sétákat tesznek Rodosz utcáin, a szállodában pedig vadul szeretkeznek egymással. 
Ameddig hirtelen Liza üzenetet nem kap: Liza megtudja, hogy apja csak befolyásolni akarja a politikai célja érdekében. Miközben ő nyaralt otthon javában folytak az események. 

Vajon vége lesz ennek a macska egér játéknak?
Élhetnek boldogan egymás mellett ? 


Köszönöm ezúton is, a sok szívmelengető, szívfacsaró  és gyomor összerántó érzéseket, amiket-e könyv sorozat kelt bennünk olvasókban. Innen is üzenjük, hogy imádjuk a könyveidtet. ♥️😍

Mint már említettem ezelőtt egy másik könyvnél egy jó tanácsot ! Itt is jobb ha betartjátok! 
Tudjátok ne nyilvános helyen olvassatok! Sok az arcpirító rész !! 

CSAK FELNŐTT OLVASÓK SZÁMÁRA ❗❗
ERŐSEN KORHATÁROS ❗❗

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

L.J. Shen : VICIOUS - Ádáz (Sinners of Saint 1.rész)

Könyvecském ❤️‍🔥❤️‍🩹

Katee Robert : Abel (Sabine Valley 1. rész)