Laurelin Paige: Megtalállak még ( Fixed On You 1. rész)

 


👩‍❤️‍💋‍👨🔞♋

Nem is tudom mit mondjak ! Sok a szex ? Ez nem is kérdés. Végül is egy erotikus könyvről beszélünk. Ahol nagyon sok arcpirító jelenetbe botlik az olvasó. Az ilyen stílusú gazdag férfi - szegény lány párosítás mostanában eléggé sablonos, de a történetet tekintve, mégis valami teljesen újat élünk át. Hudson-nak és Alayna-nak a kapcsolatuk során igen nagy démonokkal kell megküzdenie, ami éppen nem egy leányálom. 

A történet maga gördülékenyen, eléggé folytonos a cselekmények menete. Egyik irányból a másikba kellett fordítanom a fejem, nehogy lemaradjak valamiről. Olvastatja magát. A szereplők nagyon jól ki vannak dolgozva. Alayna egy fiatal intelligens, gyönyörű nő. Aki nemrég szerezte meg a diplomáját az egyetemen.  Hudson pedig egy szexi, dögös és igen sikeres fiatal ember. Akit az édesanyja érdekházasságba akarja kényszeríteni, mivel Hudson elmondása szerint nem tud szeretni. 

Első gondolatom az volt olvasás során, hogy a Micsoda nő erotikus változatába csöppentem bele, ahol a nőből aki a testét árulja egy egyszercsak a sors közrejátszásával egy férfi szívébe lophatja magát. 

A vége csodák csodájára nem függővégű lesz, ami nekem sorozatoknál igazán ritka dolog. De mégis megvan a maga varázsa és a kérdés a kötet végén, amitől biztos folytatni szeretnénk. 

Alig várom, hogy a második fejezetbe is bele kezdjek. Köszönöm,hogy elolvastam ❗ 

CSAK FELNŐTT OLVASÓK SZÁMÁRA ❗

ERŐSEN KORHATÁROS ❗❗🥰

                                       🌹♥️



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

L.J. Shen : VICIOUS - Ádáz (Sinners of Saint 1.rész)

Könyvecském ❤️‍🔥❤️‍🩹

Katee Robert : Abel (Sabine Valley 1. rész)