Kylie Scott és Audrey Carlan : Love ​Under Quarantine – Karanténszerelem

 


Fülszöveg: 

Csak egy karnyújtásra van tőled, mégsem érintheted.

Karantén. Két erkély. Egy véletlen találkozásból lett szerelem.

Evan Sparks futballsztár, aki mellett egy csapatbuli végén drogokat és szteroidokat találnak. Ezzel azonnal az országos lapok címoldalára kerül, és ideiglenesen eltiltják a sporttól. A botrány elől a legjobb barátja lakásába menekül.

Sadie romantikus regényeket ír, éppen véget ért a kapcsolata, a sebeit nyalogatja, és az írói válságával küzd.

Mindketten szeretnek a balkonon időzni, itt pillantják meg egymást. A kezdeti szemlélődésből hamarosan románc bimbózik a valóságban és Sadie elképzelt világában is.

De vajon kipukkad majd ez az idilli buborék, ha a világ újra elindul?

A kötet az élet és a szerelem mellett teszi le a voksot a csüggedés helyett. Megható szerelmi egymásra találás koronavírus idején.




Véleményem a könyvről: 

Mivel elég aktuális volt ez a könyv éppen ezért esett a választásom rá. ☺️ Hmm.. Karanténszerelem milyen nyerő cím lett..☺️😅 Nem voltak nagy elvárásaik, mivel annyira nem ismerem az írókat, inkább úgy voltam vele, hogy ragadjon magával az ár.

Ha a legelején a borító nagyon nem az esetem. Nem tudom miért, de nem nagyon kedvelem az olyan könyv borítókat, amiken férfiak vagy nők vannak. Ha egy kicsit megtornáztatnák a fantáziájukat a készítői mesés dolgokat tudnának összehozni. De az helyett inkább bedobnak ötletnek egy ilyet. ☹️ Kicsit csalódott vagyok. 

Ahogy mostanában keresgetem a könyveket, rá kellett hogy jöjjek, hogy mostanában az olyan romantikus történetek, ahol a női főszereplő például könyv író eléggé elkerültem. Így amikor megláttam úgy voltam vele, hogy egye fene és beletettem a kosaramba.

A könyv nyelvezete könnyed, viszont néhány beszélgetésben meglehetősen sok szakszavat használ. A cselekmény gördülékeny, ami nagyban befolyásolta az olvasási sebességet. A cselekmény szál nem bonyolult. A szerelmi szál nagyon lassan bontakozott ki. Az erotikus jelenetek pedig cseppet sem votak túlfűtöttek. A karakterek kidolgozása megfelelő volt, de viszont voltak problémáim egy kicsit a személyiségükkel. 

Vegyük is elsőnek Sadie-t ő számomra ellégé idegesítő személy volt, akinek be nem állt a szája. Ennek ellenére egy humoros, őszinte, vicces és utolsó sorban nagyon falánk lány. Annyi édességet tud enni, amitől egész Korea elhízna.😅🇰🇷

Ellentétben Evan teljesen más személyiség. Gondoskodó, kedves, határozottan szexi és nem csak magával törődik.♥️ Ami Evanban megfogott, az az, hogy érezteti az olvasóval, hogy mennyire szereti és tiszteli a családját. 

Ennek ellenére akadtak negatív szereplők is még a történetben. Ilyenek például Sadie-nek a szülei, akik szerencsétlen lányt szajhaként kezelik. De az edző sem volt a szívem csücske.

Ennek ellenére tetszhetett volna a könyv, ha még néhány dolog nem lett volna elrontva. Nem elsősorban a fordítás valami pocsék volt, már az első pár oldalban szembe ütközik az olvasóval, ha jobban odafigyel. A másik dolog pedig a végén kialakuló konfliktus, ami egy kettőre megoldódott. Így a történet vége eléggé összecsapottá vált a számomra. 

Lényegében nem volt valami nagy durranás❗ Aki teheti az inkább az eredeti nyelven olvassa el a könyvet, mert magyar nyelven sok kisebb nagyobb meglepetés fogja érni ❗😅

Köszönöm szépen, hogy elolvashattam ❗❗

FELNŐTT OLVASÓK SZÁMÁRA ❗

ERŐSEN KORHATÁROS ❗

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

L.J. Shen : VICIOUS - Ádáz (Sinners of Saint 1.rész)

Könyvecském ❤️‍🔥❤️‍🩹

Katee Robert : Abel (Sabine Valley 1. rész)