Erin Watt : Papír ​hercegnő (A Royal család 1. Rész )

 



Fülszöveg:

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.

Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait.
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?

Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!



Véleményem a könyvről : 


Nem most történt meg velem elsőnek, hogy egy történetről ennyit hallottam mint most. Igaz most nem csak pozitív véleményekről van szó, hanem igen sajátos dolgokról is meséltek, így ennek tudatában vásároltam meg a könyvsorozat összes részét, bár akkor még nem tudhattam biztosan, hogy megfogom-e bánni vagy sem. 

A borítóról ha akarnék se tudnék hazudni, rögtön elrabolta a szívem. Nem lehet ellenálni neki. Szép a kidolgozása, letisztult, és igen gyönyörű. 


Ha belegondolok, nem tudom, mikor olvastam utoljára olyan könyvet, ami ennyire nagy függőséget okozott.  Ez olyan volt nekem mint egy futótűz. Fejezetről - fejezetre halada egyre gyorsabban pörögtek a lapok a kezemben. Egészében felfaltam a könyvet.De nem csak a Royal fiúk törték össze a szívem, hanem a függővég, ami szó szerint a padlóra kényszerített. A lehető legjobb módon gurultam dühbe, volt egy erős hősője a történetnek és egy testvércsaládja, akik végül legszerethetőbb bunkók voltak.
 
 Ella Harper egy kemény, 17 éves lány, aki édesanyja halála óta egyedül szenved, részidős munkákat vállal, hogy tanulmányait és megélhetését biztsítsa. Ám egy napon a semmiből egy férfi, akivel még soha nem találkozott, Callum Royal azt állítja, hogy ő a törvényes gyámja, és magával akarja vinni, de Ellának eszébe sincs vele menni, szökni próbál, de sikertelenül, így kerül be a Royal családba, ahol Callum az apa, aki egyedül nevel öt fiúgyermeket és mostmár Ellát is. A fiúkat, akik nem is olyan kicsik mint azt mi elsőre gondolnánk, Ellánál egy- két évvel idősebbek, de a lány sajnálatára mindegyik egy bunkó. 

Callum Ellának pénzt igér, amit abban az esetben, kap meg, ha leérettségizik, tovább tanul és velük marad, ami köztünk szólva igazán nehéz dolog az öt kis suttyó miatt. De végül úgy dönt, hogy ott marad, ami kifejezetten nehéz neki, az új közösség miatt. Az elit iskolában sem valami boldog az élete, mivel napól napra egyre többször piszkálják a múltja miatt. Ella hiába próbál meg beton kemény lenni a sok bántalmazás az ő lelkét is tépdesi. Arról nem is beszélve, hogy a mostohatestvérei a suli ászai és így minden szavuk szent. 
Viszont a mi kis hősnőnk az egyik fiú iránt vonzódik, ami minden kétséget kizárólag még több bonyodalom okozója lesz. 

Ha a karaktereket nézzük akkor az öt fiú Reed, Easton, Sawyer, Sebastien és Gideon, mind beképzelt tökfejek. Akik igaz izmosak és helyesek meglehetne őket folytani egy kanál vízben. Easton egy igazán kedves karakter lett a számomra, mivel attól, hogy néha mekkora egy barom, attól még igazán jó barát. Gideonról vélményem még nincs annyira, mivel ő főiskolán tanul, így csak hétvégén van otthon. Az ikrek Sawyer és Sebastien ők kifejezetten bunkók, de az igazi főszereplője a könyvnek az nem más mint Reed. 
Na ő egy olyan karakter, akit egyszerre lehet imádni és utálni. De most per pillanat nem gyenén utálom. Egy szemét volt Ellával, de ennek ellnére remélem az ő puha lágy szelid oldala is megmutatkozik.. ami még kifogásolható a könyv lezárása után. 

Ella egy szimpatikus karakter, sok mindent meg kellett tapasztalnia az életben, amik kihatnak a mostani viselkedésére. Ennek ellenére egy igazán kemény és erős karakter. Igaz most a vágyai megint nehéz vizkre evezett, de reménykedem, hogy kilábal belőle. Legnagyobb vágya, hogy elfogadják, amit sajnálatos módon senki nem könnyíti meg. 

Azt hiszem, hogy a szerzők fantasztikus munkát végeztek a sztori megírásában. Olyan sima volt és olyan nagy volt az áramlása, nem tudtam megmondani, ki mit írt. Ez a könyv teljesen hangsúlyozta . Voltak fordulatok, fordulatok, düh, dráma, bosszú, árulás, szerelem, barátság. 
 Ez a vég. Még ezzel sem tudok. MI VOLT AZ??? Haldokoltam. Hadd mondjam el most, amikor néhány másodperc múlva megjelenik a második könyv, akkor nem lesz gondom felidézni a végén történteket. Az állkapcsom még mindig a földön van, és a szívem még mindig fáj az utolsó fejezet elolvasása miatt!

Mindenkinek ajánlom ezt a könyvet, de elsősorban azoknak, akik nem félnek felülni egy érzelmekkel teli hullámvasútra. 

Köszönöm szépen, hogy elolvashattam 💓💋
18+


Kedvenc idezetem a könyvből : 


" Azt akarod, hogy kimondjam? Rendben, kimondom. Akarlak. Rohadtul akarlak. " 

 





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

L.J. Shen : VICIOUS - Ádáz (Sinners of Saint 1.rész)

Katee Robert : Abel (Sabine Valley 1. rész)

Könyvecském ❤️‍🔥❤️‍🩹